Promocijski sistemi

Z znanjem in izkušnjami pripomoremo k pospešitvi prodaje vaše ponudbe. Z zasnovo in izdelavo promocijskih materialov umestimo vaše izdelke v prvo vrsto zahtev vaših strank.
Izdelava promocijskih stojal, stojnic, promocijskih artiklov in ostalih POS – PRO izdelkov ter trgovinske opreme vam omogočimo prepoznavnost vašega podjetja in izdelkov.

Stojnice

Danes je izgled eden izmed najpomembnejših faktorjev, ki vplivajo na prodajo izdelkov. Zato je izgled stojnice na raznih dogodkih pomemben, saj njen design pripomore sejemskim izpostavitvam ter celotnemu karakterju vaše ponudbe. Stojnice izdelujemo iz raznih materialov, unikatnih oblik, popestrimo pa jih z željenimi grafikami.

Trgovinska oprema

Med nešteto izdelki, ki se nahajajo v trgovini je veliko neopaženih. Zato je trgovinska oprema zelo pomembna, saj njen izgled pripomore k izpostavitvi in posledični opaženosti vaše ponudbe. Izpostavitev najbolje dosežemo z drznimi oblikami, osvetlitvijo ter unikatnostjo.

Organizacija dogodkov

Če želimo dogodek pripeljati do popolnosti, si pri organizaciji ne smemo privoščiti napak. Zato mi s skupno vizijo poskrbimo, da bosta izgled in kvaliteta dogodka kar se da izpopolnjena.

Promocije

Promocije so danes prisotne na vsakem našem koraku in so ključni faktor rasti podjetij, saj pripomorejo k njihovi prepoznavnosti. Kar se da uspešno promocijo dosežemo z različnimi izdelki; RollUp, transparenti, polepitev prevoznih sredstev, 3D napisi…

Kreativne zamisli, ažurnost in sledenje marketinškim trendom so vrline, ki jih posedujemo in delimo z vami.

Kreativne zamisli, ažurnost in sledenje marketinškim trendom so vrline, ki jih posedujemo in delimo z vami.