1

Osrednji in najpomembnejši element je logotip, ki predstavlja identiteto vašega podjetja. Celostna grafična podoba je sestavljena iz več elementov, ki predstavljajo podjetje in omogočajo prepoznavnost. Računalniško 3D oblikovanje je svet kjer ideje dobijo svojo podobo in kjer ste lahko vedno korak pred resničnostjo.

2

Digitalni tisk je proces tiskanja neposredno na različne medije. Prednost digitalnega tiska je tisk manjših naklad od 1 kosa naprej. Tisk je tako cenovno dostopnejši manjšim nakladam. Digitalni tisk je tudi idealna platforma za personalizacijo. Če želite preprosto spreminjati slike in sporočila s tiskanjem s spremenljivimi podatki (VDP), je digitalni tisk edini način.

3

Vsakodnevno posvečamo veliko pozornost izdelavi reklamnih tabel in napisov visoke kakovosti. Pri izdelavi uporabljamo širok izbor različnih materialov in tehnik izdelave za vašo prepoznavnost. Po vaših željah izdelamo ter montiramo napise in table velikih formatov, svetlobne table in napise, stenske grafike, 3D napise, 3D svetlobna telesa, toteme, označevalne napise, …

4

Ker je prvi stik na dogodkih, sejmih in prireditvah najpomembnejši, ga je potrebno skrbno načrtovati. Zato za izvedbo sejemske izpostavitve poskrbimo z idejno zasnovo in projektiranjem, za vso pripravo, organizacijo in logistiko ter za kompletno realizacijo z grafično, avdio in video opremo, unikatnimi elementi ter vsem, kar potrebuje sodobna sejemska predstavitev.

5

V ponudbi imamo tri tipe folij za stekla s katerimi steklu dodamo višjo vrednost. Folije za hitro in enostavno osvežitev vašega ambienta. Lahko se uporabljajo v dekorativne ali promocijske namene. Nepogrešljive so tudi pri zaščiti stekla pred razbitjem zaradi neopaznosti.

6

Vse več časa preživimo na cesti in posledično je oglaševanje s pomočjo avto grafike postal eden izmed priljubljenih načinov predstavitve vašega podjetja. Vsa prevozna sredstva lahko celostno zaokrožijo podobo ter prepoznavnost vašega podjetja, hkrati pa vozila na ta način preoblikujete v tako imenovane potujoče reklame.

7

Sistem označevanja je namenjen obveščanju, usmerjanju in opozarjanju. Pomembno je, da označevanje ni le označevanje ampak tudi določena mera dekoracije in promocije. Označevanje poslovnih prostorov, dvoran, parkirišč, hotelov, poslovnih stavb, trgovskih centrov itd.

8

CNC rezkalni in laserski stroj z računalniško vodenim graviranjem in rezanjem po konturnem zapisu tehnično ter tehnološko rešuje potrebe vseh strank. Režemo in graviramo lahko različne materiale:
Les, karton, PVC plošče (forex), dibond, kapa plošče, pleksi steklo, aluminij, različne naravne in umetne materiale…

9

Skupaj s skupino priznanih arhitektov vas popeljemo od ideje do realizacije še tako zahtevnih želja po originalnem poslovnem prostoru. Z najvišjo mero komunikacije od začetka projekta v smislu uporabe materialov, izgleda končne realizacije nudimo brezskrbno uresničitev vaših želja.

10

Z znanjem in izkušnjami pripomoremo k pospešitvi prodaje vaše ponudbe. Z zasnovo in izdelavo promocijskih materialov umestimo vaše izdelke v prvo vrsto zahtev vaših strank.

Mladost, inovativnost in dosedanje izkušnje nam omogočajo, da se lahko posvetimo še tako zahtevnim in na prvi pogled imaginarnim željam, ki z nami hitro postanejo resnične.

Mladost, inovativnost in dosedanje izkušnje nam omogočajo, da se lahko posvetimo še tako zahtevnim in na prvi pogled imaginarnim željam, ki z nami hitro postanejo resnične.