2

Digitalni tisk

Digitalni tisk je proces tiskanja neposredno na različne medije. Prednost digitalnega tiska je poleg možnosti tiska manjših naklad tudi cenovna dostopnost in hitrost. Digitalni tisk je idealna platforma za personalizacijo. Digitalne datoteke, kot so datoteke PDF ali datoteke z namiznim založništvom, lahko pošljemo neposredno v tiskalnik za tiskanje na papir, foto papir in ostale verzije papirjev in folij. Format tiska je skoraj neomejen.

Velikoformatni tisk

Tiskalniki širokega formata (tiskalniki velikega formata) so splošno priznani za vse računalniško vodene tiskalne stroje (tiskalnike), ki podpirajo širino tiska do 160 cm. Tiskalniki z zmogljivostjo nad 160 cm se uvrščajo med industrijske tiskalnike. Tiskalniki širokega formata se uporabljajo za tiskanje transparentov, plakatov, grafike trgovinskih sejmov, fresk, filma z osvetljenim ozadjem (backlit), avto grafike, arhitekturnih risb, načrtov za gradnjo, ozadja za gledališke in medijske scenografije ter vse druge umetnine velikega formata ali signalizacije.
Tiskamo lahko do 5m širine in neskončne dolžine. Prednost našega kolektiva je ažurnost, odzivnost in visoka kakovost tiska.

Offset tisk

Offsetna tehnika tiska natisne vse, kar lahko papir prenese. Z željami strank pridobivamo vedno nove izkušnje, s tem pa se veča obseg našega programa.

 • Poslovne tiskovine: dopisi, vizitke, kuverte, razni obrazci, računi, dobavnice, naročilnice, ovojni spisi, mape, …
 • Reklamni material: letaki, prospekti, zloženke, katalogi, vabila, plakati, brošure, …
 • Embalaža: škatle raznih velikosti in oblik, obešanke, vrečke, …

Sublimacijski tisk

Sublimacijski tisk je priljubljena metoda za tiskanje visokokakovostnih slik na različne tkanine in predmete, saj zaslon v primerjavi z izvirno sliko nima izgube ločljivosti. S sliko, ki je jasna kot vir, bo izdelek, izdelan s postopkom sublimacije, ohranil svojo kakovost skozi leta. Sublimacijski tisk je odporen proti UV žarkom, vodi, obstojen je pri pranju na visokih temperaturah in mehansko odporen na poškodbe.

Tiskamo lahko:

 • Promocijske preproge in predpražnike
 • Zastave
 • Športne drese
 • Brisače iz mikrofibre

Sitotisk

Ko govorimo o sitotisku, govorimo o tehniki tiska, ki spada med prepustne tehnike tiska.
Prednosti sitotiska je veliko:

 • tiskamo lahko na različne materiale,
 • dosežemo lahko večjo intenzivnost barv,
 • tiskamo lahko tudi na razmeroma velike površine.

Postopek sitotiska je zelo preprost. Barve za sitotisk ne natisnemo na podlago, pač pa jo v plasteh nanesemo na izbrano podlago skozi gosto sito, ki deluje kot šablona.
Omogoča nam izdelovanje ostrih in natančnih barvnih motivov. S sitotisk tehniko vam lahko grafično dodelamo majice ali kape z napisi, nalepke, torbe, zastave, transparente, …
Primeren je tako za manjše kot tudi za večje nakalde in je izjemno obstojen. Dan danes je sitotisk tehnika, ki se najpogosteje uporablja za tisk na različne tkanine – majice, dežnike, nahrbtnike in druge artikle z ravno površino.

Tampotisk

Tampotisk je namenjen predvsem tisku na manjše površine, kjer s tankim nanosom barv preko posebne mehke gobice omogoča tisk drobnih motivov v izredno visoki ločljivosti. Tiskamo lahko na kovino, steklo, usnje, umetne materiale, les, golf žogice, …

Tisk majic

Majice tiskamo z različnimi tehnikami tiska.

Toplotni tisk
Toplotni tisk je namenjen predvsem manjšim količinam, kjer se za nanos grafike uporabi toplotna preša in je primeren za kratkoročno uporabo.

Sitotisk
Sitotisk tekstila je primeren za večje količine in visoko kakovost odtisa.

Sublimacijski tisk
Sublimacijska tehnika tiska je primerna pred samim šivanjem ali krojenjem. Primeren je predvsem za profesionalne športne drese, kjer je obremenitev velika in pranje na visokih temperaturah.

Vezenje
Tisk na tekstil ločimo na različne tehnike tiska, sitotisk, toplotni tisk in vezenje. Vezenje zagotavlja večjo obstojnost kot tisk, posebej primerno je za označitev izdelkov z logotipom ali napisom. Vse bolj priljubljeno je predvsem zato, ker se od pogostega slabo izdelanega tiska razlikuje po znatno boljši kakovosti. Deluje po postopku šivanja, ki različne niti poveže v želeni vzorec, veliko bolj bogato in prestižno ter veliko bolj obstojno. Ustvari bogat videz oblačil in vaša znamka zasije v estetski podobi.

UV tisk

Z UV tehniko tiska ustvarimo neskončne možnosti realizacije oblikovanja, idej in kreativ. Barve so utrjene s posebnimi UV lučmi, takoj po nanosu in se oprimejo skoraj na vse podlage oziroma materiale kot so plastike, kovine, PET, pleksti steklo, les, krom, steklo, forex. Prednosti UV tiska je v obstojnosti in trdnosti odtisa.

 • Dotisk večbarvnih grafik, logotipov  na promocijska darila: kemične svinčnike, vžigalnike, obeske, bidone, skodelice, ovitke za telefone, …
 • Izdelavo unikatnih označevalnih ploščic in napisov za notranje in zunanje označevanje prostorov ali objektov
 • Cenovno ugodno
 • Obstojno

Mladost, inovativnost in dosedanje izkušnje nam omogočajo, da se lahko posvetimo še tako zahtevnim in na prvi pogled imaginarnim željam, ki z nami hitro postanejo resnične.

Mladost, inovativnost in dosedanje izkušnje nam omogočajo, da se lahko posvetimo še tako zahtevnim in na prvi pogled imaginarnim željam, ki z nami hitro postanejo resnične.